با عرض تبریک سال نو، شروع فعالیت شعبه مشهد از 5 فروردین می باشد.ثبت سفارشات شعبه تهران در ایام عید از طریق واتساپ انجام می شود.

با عرض تبریک سال نو، شروع فعالیت شعبه مشهد از 5 فروردین می باشد.ثبت سفارشات شعبه تهران در ایام عید از طریق واتساپ انجام می شود.

پارکت لمینت چیست؟

پارکت لمینت از جنس مشتقات چوبی تولید می شود و به دلیل قیمت مناسب تر نسبت به پارکت های چوبی، طول عمر بالا و ظاهر طبیعی و گرمی که به محیط می بخشد، از پرطرفدارترین متریال های پوشش کف به شمار می آید.

نصب آسان و بدون نیاز به زیرسازی این پوشش کف، باعث شده در پروژه های بازسازی منازل و محیط های اداری کاربرد بسیار زیادی داشته باشد. همچنین به دلیل اینکه در روند نصب آن از چسب استفاده نمی شود، می توان تایل های آن را باز کرده و سپس در محیط دیگری مجددا نصب کرد.

ساختار پارکت لمینت

این متریال پوشش کف از جنس چوب فشرده تولید می شود و ساختار سخت و محکمی دارد. ضخامت آن معمولا ۸ میلی متر بوده و از ۴ لایه تشکیل شده می شود. 

مغزی:
هسته اصلی پارکت لمینت از مشتقات چوب به نام اچ دی افHDF (High density fiberboard)ساخته شده که نسبت به ام دی اف از مقاومت بسیار بالاتری برخوردار است.

 روکش (لایه طرح):
این لایه شامل طرح و رنگ پارکت می شود که معمولا طرح چوب طبیعی را دارد و با استفاده از دستگاه های پیشرفته روی HDF چاپ و لمینت می شود.

لایه پوششی ( اُورلِی):
لایه اُورلی، یک محافظ شفاف و بی رنگ است که روی پارکت قرار می گیرد و باعث مقاومت آن در برابر خط و خش، لکه و سایش می شود.

کلیک:
هر تایل پارکت لمینت از چهار طرف دارای کلیک می باشد که هنگام نصب این کلیک ها به صورت نر و مادگی درون یکدیگر قفل شده و نمای یکپارچه ای ایجاد می کنند.

ویژگی های پارکت لمینت

  • مقاومت بالا در برابر سایش، خش و ضربه
  • قابل جابجایی و استفاده مجدد
  • طول عمر بالا حدود ۲۰ الی ۲۵ سال
  • نصب آسان، سریع و بدون چسب
  • عدم آسیب به سطح زمین بعد از نصب
  • تنوع بالا از نظر طرح و رنگ
  • مقاومت مناسب در برابر آب و رطوبت
  • نظافت آسان با دستمال یا تی مرطوب

نحوه نصب پارکت لمینت

یکی از اصلی ترین تفاوت های پارکت لمینت با دیگر متریال های پوشش کف، در نحوه نصب آن ها است. نصب پارکت لمینت کاملا بدون چسب و به صورت کلیکی بر روی سطوح مختلف مثل سیمان و سرامیک انجام می شود و می‌توان محیط وسیعی را خیلی سریع و بدون دردسر نصب کرد.

ابتدا باید سطح مورد نظر از نظر مسطح بودن بررسی شده و سپس یک لایه فوم سایلنت مخصوص پارکت، کف زمین پهن می شود.

قبل از شروع نصب، فاصله ۸ میلی متری برای انقباض و انبساط تایل ها در نظر گرفته می شود و سپس از یک سمت دیوار تایل های لمینت به وسیله کلیک هایی که دور تا دور آن ها قرار گرفته نصب می شوند.

در نهایت بعد از اتمام نصب پارکت ها، باید از قرنیز برای قاب دور دیوار استفاده کرد که علاوه بر زیبایی، باعث پوشش‌ درزهای انتهایی و مهار کردن تایل ها نیز می شود.

پارکت لمینت برای چه محیط هایی مناسب است؟

پارکت لمینت که جایگزینی مدرن و به صرفه برای پارکت های چوبی است، در انواع محیط های مسکونی، تجاری و دفاتر کار کاربرد دارد اما هنگام خرید باید به درجه مقاومت سایشی و کاربری محیط مدنظر نیز دقت داشت.
با توجه به این که این متریال از جنس مشتقات چوبی (HDF) ساخته شده، برای فضاهایی که در معرض رطوبت آب قرار دارند (مثل حمام) مناسب نمی باشد.

میزان مقاومت پارکت لمینت در برابر سایش و خراشیدگی

میزان مقاومت این متریال در برابر خط و خش، ضربه و سایش بر اساس استانداردی به نام درجه مقاومت سایشی سنجیده می شود که پارکت لمینت در درجه های AC3، AC4 و AC5 ارائه می شود و هر چقدر این درجه بالاتر باشد، مقاومت آن نیز بیشتر خواهد بود.

این درجه بندی یکی از شناخته شده ترین پارامترهای سنجش کیفیت و طول عمر پارکت می باشد که به استاندارد جهانی برای این متریال تبدیل شده است.

پرکاربردترین درجه بندی های مقاومت سایشی پارکت لمینت

AC3: مناسب اماکن کم تردد مثل محیط های مسکونی (راهرو و اتاق ها)

AC4: مناسب محیط های پرتردد مسکونی، اداری و تجاری

AC5: مناسب محیط های با تردد بسیار بالا مانند مراکز خرید، سالن سینما و …

میزان مقاومت پارکت لمینت در برابر آب و رطوبت

پارکت لمینت از نظر ساختار، مقاومت مطلوبی در برابر آب و رطوبت دارد اما به دلیل ماهیت مغزی HDF، به صورت کامل ضد آب نیست.

اگر آب ریخته شده روی سطح آن به سرعت پاک شود، آسیبی به آن نخواهد رسید اما در صورت آبریزی طولانی مدت (مانند ترکیدگی لوله ها) یا قرار گرفتن در معرض رطوبت و نفوذ آب به تایل ها، می تواند باعث آسیب و باد کردگی آن ها شود.

بهترین روش تمیز کردن پارکت لمینت، استفاده از دستمال یا تی نم دار و مرطوب است.

نحوه محاسبه متراژ و هزینه پارکت لمینت

برای محاسبه متراژ ، باید طول و عرض محیط موردنظر را در هم ضرب کنید تا مساحت آن به دست آید. (اگر محیط شما از چند اتاق تشکیل شده، مساحت هر اتاق را جداگانه به دست آورده و با هم جمع کنید.)

در نهایت برای محاسبه هزینه آن، مساحت را در قیمت هر متر پارکت لمینت ضرب کنید.
برای یادگیری روش دقیق محاسبه متراژ محیط و تبدیل آن به مقدار کارتن جهت سفارش بهتر و دقیق تر مقاله نحوه اندازه گیری پارکت لمینت را مطالعه فرمایید .

به دنبال خرید پارکت هستید؟

دکورشرق برندهای برتر و آزمایش شده را ارائه می دهد.

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *