کابینت آشپزخانه

کابینت مدرن

در این سبک شیار، برجستگی ، منبت کاری و تزئین اضافی دیده نمی شود و دارای نمای مینیمال و ساده ای می باشد. کابینت مدرن در عین سادگی، بسیار زیبا و شیک بوده و برای آشپزخانه های با متراژ کوچک، باید حتما از این سبک کابینت آشپزخانه استفاده شود؛ چرا که باعث بزرگتر دیده شدن نمای آشپزخانه خواهد شد.

این سبک کابینت برای خانه های با آشپزخانه بزرگ نیز بسیار پرکاربرد است و طرفداران بیشتری نسبت به سبک نئو کلاسیک دارد. برای تولید این مدل کابینت معمولا از متریال ام دی اف و های گلاس استفاده می شود.

کابینت نئوکلاسیک

این مدل کابینت دارای شیار، برجستگی یا منبت کاری و تقارن می باشد که تا حدودی سادگی سبک مدرن و جزئیات سبک کلاسیک را در بر دارد و نمای مجلل و زیبایی به فضای شما می بخشد.

کابینت های نئوکلاسیک برای آشپزخانه های با متراژ بالا مناسب می باشد و برای آشپزخانه های باریک یا متراژ کم، به دلیل اینکه باعث شلوغی فضا خواهد شد،استفاده نمی شود. این سبک کابینت با متریال های ممبران، روکش چوب و رنگ های پلی اورتان قابل تولید است.

انواع کابینت از نظر متریال

کابینت ام دی اف

متریال ام دی اف در رنگ و بافت های مختلف قابل سفارش است و نسبت به بقیه مدل ها قیمت مناسب تری داشته، در عین حال از  طول عمر و کیفیت بالایی نیز برخوردار است. از متریال ام دی اف برای ساخت کابینت های سبک مدرن می توان استفاده کرد.

کابینت ممبران

این متریال در واقع ام دی اف خام می باشد که پس از ایجاد شیار بر روی آن، با روکش های پی وی سی وکیوم می شود. متریال ممبران اکثرا برای ساخت کابینت های سبک نئوکلاسیک مورد استفاده قرار می گیرد و استفاده از آن برای کابینت های سبک مدرن به ندرت انجام می شود.

کابینت های گلاس

این متریال همان ام دی اف است که روکش آن به صورت های گلاس می باشد و در طرح های مختلف و دو مدل مات و براق ارائه می شود. قیمت متریال های گلاس نسبت به ام دی اف تا حدودی بالاتر بوده و معمولا طرح و روکش های زیباتری دارد و فقط در سبک کابینت مدرن از آن استفاده می شود.

در صورتی که این سه متریال (ام دی اف، ممبران و های گلاس) از نوع درجه یک تهیه شده باشند، هر سه دارای کیفیت و طول عمر تقریبا یکسانی هستند و مقاومت یکسانی در برابر رطوبت دارند. در نظر داشته باشید هیچ نوع کابینتی کاملا ضد آب نیست و فقط در برابر رطوبت مقاوم می باشند.

لیست قیمت کابینت

قیمت کابینت آشپزخانه بر اساس هر متر اعلام می شود که هر متر کابینت شامل موارد ذیل می شود:

یک متر طول بدنه کابینت یا یونیت هوایی و زمینی، درب ها و یراق، یک متر تاج و زیر چراغی، یک متر پا خور، یک متر طول صفحه کابینت و تمامی ابزارآلات برای نصب یک متر طول کابینت

کابینت های دیواری با عمق ۳۰ و ارتفاع ۷۰ سانتی متر، و کابینت های زمینی با عمق ۵۵ و ارتفاع ۸۶ سانتی متر (با احتساب پایه ها) تولید می شوند.

 در صورتی که طرفدار سبک مینیمال هستید و سادگی را می پسندید

 در صورتی که سبک دکوراسیون نشیمن منزل شما مدرن و ساده است

 در صورتی که به دنبال سفارش کابینت با هزینه مناسب تر هستید

 و در صورتی که متراژ آشپزخانه شما چندان بزرگ نیست

• در صورتی که سبک دکوراسیون منزل شما، نئوکلاسیک یا کلاسیک است و در آن از گچ بری های کلاسیک استفاده شده

• در صورتی که برجستگی و منبت کاری روی کابینت های نئوکلاسیک را می پسندید

• در صورتی که طرفدار رنگ های ترکیبی با طلایی هستید؛ مانند سفید و طلایی

• همچنین در صورتی که آشپزخانه منزل شما بزرگ است و فضای زیادی دارد

هنگام انتخاب رنگ کابینت باید به چند نکته توجه داشت:

۱ . هماهنگی رنگ کابینت با دیگر اجزای دکوراسیون محیط

دقت داشته باشید که رنگ کابینت آشپزخانه باید با رنگ پوشش کف و دیوار، همچنین رنگ دکوراسیون نشیمن هارمونی و هماهنگی داشته باشد. (این هماهنگی به معنی هم رنگ بودن نیست)

۲ . انتخاب کابینت رنگ روشن در صورت کوچک بودن فضای آشپزخانه

در صورتی که فضای آشپزخانه شما چندان بزرگ نیست، پیشنهاد می کنیم برای بزرگتر دیده شدن فضا از رنگ های روشن مانند سفید، کرم یا طوسی روشن استفاده کنید.

۳ . انتخاب بر اساس عکس های اجرا شده و ترکیب رنگ آن ها

برای پیدا کردن ترکیب رنگ مورد نظرتان، می توانید عکس کابینت های اجرا شده را در اینترنت یا پینترست ببینید و ایده بگیرید.

خدمات شرکت دکور شرق

روند ثبت سفارش