پارکت لمینت کف مغازه

در اکثر محیط های تجاری و مغازه ها میزان تردد بالا می باشد و وسایل سنگین مانند میز یا رگال بر روی پوشش کف کشیده می شود؛ بنابراین پارکت کف فروشگاه باید از لایه ضد خش قوی برخوردار باشد تا در اثر این موارد دچار خط و خش نشود.

محصولات زیر شامل مجموعه‌ای از پارکت‌ های با کیفیت دکورشرق هستند که از برندهای معتبر و آزمایش‌ شده انتخاب شده‌اند.

۱,۱۵۰,۰۰۰ تومان هر متر مربع

۱,۱۵۰,۰۰۰ تومان هر متر مربع

۱,۱۵۰,۰۰۰ تومان هر متر مربع

۱,۱۵۰,۰۰۰ تومان هر متر مربع

۹۴۸,۰۰۰ تومان هر متر مربع

۷۹۵,۰۰۰ تومان هر متر مربع

۷۹۵,۰۰۰ تومان هر متر مربع

۷۹۵,۰۰۰ تومان هر متر مربع

۷۹۵,۰۰۰ تومان هر متر مربع

نمونه های پارکت در فروشگاه دکور شرق

نمونه های اجرایی پارکت در مغازه و فروشگاه

پارکت کف مغازه باید دارای چه ویژگی هایی باشد؟

  • مقاومت بالا در برابر فشار

یکی از ویژگی های مهم برای پارکت کف مغازه، مقاومت بالا در برابر فشار است تا در محیط مغازه با وجود لوازم سنگین مانند میز، رگال و … پارکت به راحتی آسیب نبیند. مقاومت پارکت در برابر فشار به میزان دانسیته HDF (مغزی پارکت) بستگی دارد و هرچقدر HDF آن دانسیته بالاتری داشته باشد، مقاومت در برابر فشار بیشتر است.

در نظر داشته باشید که دانسیته HDF پارکت کف فروشگاه باید بالاتر از ۸۶۰ باشد.

  • مقاومت نسبی در برابر آب و رطوبت

نظافت در محیط فروشگاه و مراکز تجاری معمولا به صورت روزانه با تی نم دار انجام می شود؛ بنابراین پارکت کف مغازه باید از مقاومت نسبی در برابر آب و رطوبت برخوردار باشد. اکثر پارکت ها در برابر آب و رطوبت مقاوم هستند و بر اثر نظافت با دستمال یا تی نم دار آسیب نمی بینند.

  • زیبایی بصری

پارکت کف مغازه یکی از مهم ترین اجزای دکوراسیون آن به شمار می آید و تاثیر بسیار زیادی در نمای کلی محیط دارد؛ بنابراین پارکتی که انتخاب می کنید باید علاوه بر ویژگی های مقاومتی، از زیبایی بصری قابل قبولی نیز برخوردار باشد.

تفاوت پارکت چوبی و پارکت لمینت برای مغازه

پارکت های چوبی که در گذشته کاربرد بیشتری داشتند، پس از مدت زمانی نیاز به ساب و رنگ داشته و هزینه تمام شده بالاتری نسبت به لمینت دارند.

اما در چندین سال گذشته پارکت لمینت به دلیل مزیت هایی مانند دوام بیشتر، تنوع رنگی بالاتر، عدم نیاز به ساب، لاک، پالیش و … برای همه محیط ها از جمله محیط تجاری محبوب تر شده و بهترین گزینه برای کف مغازه به شمار می آید.

تفاوت پارکت چوبی و لمینت

چطور رنگ پارکت کف مغازه را انتخاب کنیم؟

انتخاب رنگ پوشش کف تا حد زیادی به طراحی داخلی محیط بستگی دارد و رنگ پارکت مغازه باید با دیگر اجزا هماهنگی داشته و هارمونی زیبایی ایجاد کند.

به طور کلی پارکت های رنگ روشن مانند کرم و طوسی روشن محیط را بزرگتر نشان می دهند؛ علاوه بر این برای محیط هایی که نور در آن کم است، مناسب تر هستند اما در نظر داشته باشید که این رنگ ها کثیفی و گرد و غبار روی زمین را بیشتر نشان داده و نیاز به نظافت بیشتری دارند.

اگر دیگر اجزای دکوراسیون مانند رگال، استند، دکور فروشگاه، دیوارپوش ها و … در رنگ های خنثی انتخاب شده، استفاده از پارکت رنگ طبیعی چوب مانند فندقی، عسلی و گردویی، حس گرم و زنده ای به محیط می بخشد.

برای محیط هایی که محصولات با تنوع رنگی بالایی در دکور یا رگال ها چیده می شوند (مانند فروشگاه لباس) بهتر است برای رنگ دیوارها و پارکت از رنگ خنثی استفاده کنید اما برای مغازه هایی که اکثر محصولات تک رنگ یا خنثی هستند، پارکت های رنگ چوب مناسب تر می باشند.

پارکت طرح سیمانی، بتنی و پتینه برای کف مغازه

پارکت های طرح بتنی، سیمانی یا پتینه ای نمای مدرن تری به محیط می بخشند که می توانید با توجه به دکوراسیون محیط مغازه یا فروشگاه خود، از آن ها استفاده کنید.

این مدل پارکت ها معمولا در رنگ های طوسی روشن و تیره ارائه می شوند.

میزان مقاومت پارکت کف مغازه در برابر تردد، ضربه و خش

میزان مقاومت پارکت ها در برابر ضربه و خش به وسیله معیاری به نام درجه مقاومت سایشی (AC) سنجیده می شود. این متریال با درجه های مقاومت سایشی مختلفی از AC3 تا AC5 در بازار عرضه می شود و هر چقدر این درجه بالاتر باشد، لایه ضد خش پارکت قوی تر و مقاومت آن در برابر تردد، ضربه و خش بیشتر است.

پارکت های دارای درجه AC4 و AC5 برای مغازه مناسب هستند و طول عمر بالایی دارند . از پارکت های AC5 می توان برای محیط تجاری مانند پاساژها که تردد بسیار بالایی دارند نیز استفاده کرد.

پارکت های دارای درجه AC3 برای محیط مغازه مناسب نیستند و ممکن است بعد از گذشت ۱-۲ سال دچار خط و خش شده و کیفیت اولیه خود را از دست بدهند.

نحوه صحیح نصب پارکت در مغازه

مرحله اول: قبل از نصب پارکت فروشگاه، فوم سایلنت مخصوص پارکت کف زمین پهن می شود. در نظر داشته باشید که اگر سطح زمین دارای اختلاف سطح بیشتر از ۲ میلی متر در هر متر مربع باشد، جهت مسطح نمودن کف باید زیرسازی انجام شود اما در اکثر مواقع نیازی به زیرسازی نیست.

مرحله دوم: سپس تایل های پارکت به صورت کلیکی در یکدیگر قفل شده و روی زمین نصب می شوند. هنگام نصب باید تایل ها حدود ۸ میلی متر از دیوار فاصله داشته باشند تا در اثر انبساط و انقباض به آنها آسیب وارد نشود.

مرحله سوم: در انتها پس از اتمام نصب، دور تا دور دیوار جهت مهار کردن تایل های پارکت کف مغازه و زیبایی بیشتر قرنیز نصب می شود. علاوه بر این از ابزار اختلاف سطح به عنوان تمام کننده پارکت برای لبه ورودی فروشگاه استفاده می شود تا باعت گیر کردن پای مشتریان نشود.

سرعت و زمان اجرای پارکت لمینت در مغازه و فروشگاه

نصب پارکت و قرنیز آن برای یک فضای ۸۰ متری طی ۱ روز انجام می شود و در صورتی که متراژ شما بیشتر از ۸۰ متر باشد، به همین نسبت مدت زمان نصب آن بیشتر خواهد شد. در نظر داشته باشید که بسته های پارکت باید ۲۴ ساعت قبل از نصب در محیط فروشگاه قرار گیرند تا با محیط هم دما شوند.

در صورت لزوم می توانید زمان نصب خود را در روز های تعطیل یا آخر هفته ها هماهنگ کنید. جهت هماهنگی و اطلاعات بیشتر از طریق شماره های تماس با دفتر دکور شرق در ارتباط باشید.

مزیت پارکت برای کف مغازه استیجاری

پارکت لمینت از معدود متریال هایی است که نصب آن بدون نیاز به چسب و زیرسازی و به روش کلیکی انجام می شود؛ بنابراین می توان آن را بدون آسیب به سرامیک های قبلی نصب کرده و پس از اتمام قرار داد ملک، امکان باز کردن تایل ها و استفاده مجدد از آن ها در محیط دیگر نیز وجود دارد.

در نهایت می توانید پوشش کف مغازه را همانند روز اول (و بدون ذره ای آسیب) به مالک تحویل دهید.

نحوه نظافت صحیح پارکت کف مغازه

برای نظافت پارکت کف مغازه از دستمال یا تی نم دار استفاده می شود و به شوینده های قوی نیازی نیست.

در بازار واکس مخصوص پارکت و کفپوش با خاصیت براق کنندگی نیز ارائه می شود که ضروری نبوده و استفاده از آن ها را پیشنهاد نمی کنیم.

طول عمر و دوام پارکت در محیط مغازه

نحوه نگهداری و مراقبت از پارکت کف فروشگاه تاثیر بسیار زیادی در دوام و طول عمر آن دارد و در صورتی که نکات نگهداری از آن رعایت شود، طول عمر آن در محیط فروشگاه حدودا ۱۵ الی ۲۰ سال است.

نحوه نگهداری و مراقبت از پارکت لمینت

این متریال که از مشتقات چوبی تولید شده، در برابر آب مقاوم بوده اما کامل ضد آب نیست؛ یعنی در صورتی که مقدار آب زیادی روی تایل های آن ریخته و خشک نشود، احتمال آسیب به تایل ها وجود دارد اما برای نظافت آن می توان از دستمال یا تی نم دار استفاده کرد. (دقت داشته باشید استفاده از شوینده های قوی و اسیدی به لایه محافظ پارکت آسیب وارد می کند)

سطح پارکت مغازه با رفت و آمد روزانه آسیب نمی بیند اما اگر وسایل سنگین و نوک تیز بر روی آن کشیده شوند، از طول عمر آن کاسته خواهد شد.

پارکت با نمای جناغی یا پازلی برای فروشگاه

پارکت ها به دو روش نصب می شوند: ۱. مدل موازی پازلی ۲. مدل جناغی

عموم پارکت ها به صورت موازی و در کنار یکدیگر روی زمین نصب می شوند اما نصب پارکت های جناغی به صورت هفتی هشتی انجام می شود.

تایل های پارکت در مدل جناغی ظریف تر بوده و بعد از اجرا نمای زیباتری به نمایش می گذارند؛ از این رو برای محیط های تجاری و فروشگاه ها مناسب تر می باشند.

تفاوت نصب با مدل جناغی و پازلی

علت صدای جیر جیر پارکت کف مغازه چیست؟

صدای جیر جیر پارکت ها پس از نصب به ۳ علت رخ می دهد:

کیفیت پایین پارکت: اگر کیفیت کلیک های پارکت پایین باشد، پس از اجرا باعث ایجاد سر و صدا می شود.

نصب غیر اصولی: در صورتی که قبل از نصب زیر تایل ها به طور کامل فوم سایلنت قرار نگیرد (بخشی از قسمت ها بدون فوم باشد)، نصب به صورت اصولی انجام نمی شود و در نهایت باعث ایجاد صدای جیر جیر خواهد شد.

مسطح نبودن کف زمین: برای نصب پارکت سطح زمین باید مسطح و صاف باشد و در صورت وجود اختلاف سطح بیشتر از ۲ میلی متر در هر متر مربع، باید توسط نصاب متخصص زیرسازی انجام شده و رفع گردد؛ در غیر این صورت باعث ایجاد صدا پس از نصب خواهد شد.

نحوه محاسبه متراژ پارکت برای کف فروشگاه

برای محاسبه ابتدا باید متراژ کف فروشگاه را به دست آورده و برای در نظر گرفتن پِرتی کار، ۵ درصد به ان اضافه کنید. پیشنهاد می کنیم هنگام خرید ۱ الی ۲ کارتن بیشتر سفارش داده و در انبار نگهداری کنید تا در صورتی که در آینده برخی از تایل های آن آسیب دید، بتوانید به راحتی آن ها را جایگزین کنید.