بهترین قرنیز برای پارکت مدل های ام دی اف هستند که از مغزی چوب و روکش پی وی سی تولید شده و از نظر طرح، جنس و بافت متریال با پارکت همخوانی بیشتری نسبت به دیگر مدل ها دارند.
مدل ام دی اف در تنوع بالایی ارائه شده که می توان رنگ آن را متناسب با پارکت انتخاب کرد یا از رنگ های خنثی مانند طوسی، سفید یا مشکی استفاده کرد که برای اکثر دکوراسیون ها مناسب می باشند.
قرنیز ها جهت زیبایی، پوشاندن درز های انتهایی و محافظت از دیوار در برابر رطوبت و ضربه مورد استفاده قرار می گیرند. دقت داشته باشید که بعد از نصب پارکت باید کناره های دیوار حدود ۸ میلی متر برای انبساط و انقباض تایل ها فضای خالی وجود داشته باشد، بنابراین قرنیز روی پارکت باید دارای ضخامت ۱۶ میلی متری باشد که مدل های ام دی اف بهترین گزینه به شمار می آیند.
شرکت دکور شرق با بهرهمندی از تیمهای اجرایی متخصص و مجرب، تمامی خدمات مرتبط با تأمین انواع قرنیز و اجرای نصب تخصصی قرنیز روی انواع کفپوش، مانند پارکت را با کیفیت بالا و در کمترین زمان ممکن ارائه میدهد همچنین شرکت به مشتریان خود گارانتی نصب ارائه میکند تا اطمینان حاصل شود که تمامی مراحل پروژه به بهترین شکل ممکن انجام میشود.
مراحل نصب قرنیز روی کف پارکت
- برش قرنیز: برای شروع، قرنیز را با توجه به طول دیوار با دستگاه فارسی بر برش دهید و در صورت وجود کنج، آن را با زاویه ۴۵ درجه فارسی کنید.
- آزمایش و تنظیم نهایی: پس از برش، قرنیز را در محل مورد نظر قرار دهید و مطمئن شوید که به درستی و بدون شکاف با سطح پارکت هماهنگ است. در صورت لزوم، میتوانید با استفاده از سنباده بخشهایی را صاف کنید تا اتصال بهتری حاصل شود.
- اتصال قرنیز به دیوار: در این مرحله پشت شاخه های قرنیز را با چسب آکواریوم چسب اندود کرده و آن ها را روی دیوار قرار دهید و در نهایت با چند شلیک میخ بادی، قرنیز را روی دیوار مهار کنید.
نکته ۱ : میخ کاری قرنیز
استفاده از چکش برای میخکاری قرنیز تقریبا جزو روش های منسوخ شده به شمار می آید و باعث آسیب به سطح قرنیز یا ایجاد ترک و شکستگی روی آن می شود؛ بنابراین پیشنهاد می کنیم از ابزارهایی مثل میخ کوب بادی (چکش بادی) استفاده کنید که می تواند زمان نصب را کوتاه کرده و دقت کار را افزایش دهد.
نکته ۲ : مکان مناسب قرارگیری اتصالات
در صورتی که طول قرنیزها از طول دیوار کمتر باشد و نیاز به اتصال چند تکه قرنیز باشد، سعی کنید برای زیبایی دکوراسیون و اجرای هرچه بهتر اتصالات را در مکانهایی قرار دهید که کمتر به چشم بیایند، مانند پشت مبلمان یا در قسمتهای کمنور
نکته ۳ : سازگاری قرنیز با محیط
نکته بسیار مهم این است که قرنیزها باید حداقل ۲۴ ساعت در اتاقی که قرار است نصب شوند، باقی بمانند. این مرحله برای انطباق قرنیز با شرایط محیطی (مانند دما و رطوبت) است. مواد طبیعی مانند چوب و MDF به دما و رطوبت حساس هستند و ممکن است پس از نصب در یک محیط جدید دچار انقباض یا انبساط شوند. با قرار دادن قرنیزها در اتاق نصب، این مواد فرصت کافی برای سازگاری با شرایط محیطی پیدا میکنند و پس از نصب، احتمال تغییر شکل آنها کاهش مییابد.