کمد دیواری جادار برای اتاق کوچک

قیمت کمد دیواری

الی ۷ تومان میلیون تومان

الی ۸ تومان میلیون تومان

یکی از مهم ترین ویژگی های کمد دیواری جادار برای اتاق کوچک طراحی کارآمد و هوشمندانه آن است؛ در واقع چنین کمدی باید به گونه ای طراحی شود که حداکثر بهره‌ وری از فضای داخلی را فراهم کند و در عین حال، فضای زیادی در اتاق اشغال نشود.

در طراحی کمد دیواری برای اتاق کوچک باید قسمت های مختلف برای انواع وسایل از جمله آویز لباس، کشو برای لوازم کوچک تر، طبقات برای قرار گیری کیف و کفش و همچنین فضایی مشخص برای وسایل کم مصرف تر مثل چمدان و رختخواب مهمان در نظر گرفته شود.
علاوه بر این نکات دیگری وجود دارد که با رعایت آن ها، این کمد تنها یک کمد دیواری محسوب نمی شود. در ادامه مهم‌ ترین نکاتی که هنگام خرید کمد دیواری جادار برای اتاق‌ کوچک باید در نظر بگیرید را بررسی می ‌کنیم.

استفاده از درب های ریلی جهت اشغال فضای کمتر

یکی از بهترین راه ها برای اشغال فضای کمتر، استفاده از درب های ریلی برای کمد دیواری است. در این صورت نیازی نیست فضایی برای باز شدن درب ها در نظر بگیرید؛ اما اگر در اتاق شما فضای کافی برای باز شدن درب ها وجود دارد و درب کمد با دیگر وسایل، مثل میز تحریر یا تخت خواب برخورد نمی کند، بهتر است از درب های لولایی استفاده کنید.
مدل های لولایی هرچند که موقع باز شدن درب ها به فضای بیشتری نیاز دارند اما از نظر قیمت مقرون به صرفه تر و از نظر طول عمر و راحتی در استفاده، کارایی بیشتری دارند.

ساخت کمد دیواری جادار تا سقف

با طراحی و ساخت کمد تا ارتفاع سقف، می توانید از فضای اضافه ای که بالای کمد وجود دارد برای وسایل کم استفاده تری همچون چمدان ها، رخت خواب مهمان و پتوها استفاده کنید. علاوه بر این کمدهایی که ارتفاع آن ها تا سقف است، ظاهری یکپارچه و مدرن تر دارند و باعث می شوند سقف بلندتر به نظر برسد.

ساخت کمد دیواری جادار در قسمت L شکل دیوار

سفارش کمد دیواری جادار به شکل L یکی از گزینه های عالی برای استفاده بهینه از فضاست؛ خصوصا در اتاق های کوچک.
در این مدل کمد به‌صورت L شکل گوشه دیوار طراحی می‌ شود و دو دیوار مجاور را پوشش می ‌دهد و به این صورت فضای گوشه اتاق که معمولاً کاربردی ندارد، قابل استفاده می شود.
البته در نظر داشته باشید این مدل در همه فضاها کاربردی نیست و در بعضی از اتاق های کوچک، بهتر است کمد دیواری جادار در طول یک دیوار قرار گیرد.

طراحی میز تحریر یا آرایش توکار در قسمتی از کمد

در اتاق های کوچک که فضای چندان زیادی برای چیدمان وسایل وجود ندارد، می توان با ترکیب کمد دیواری جادار با میز تحریر یا میز آرایش، این محدودیت فضا را از بین برد. در این مدل قسمتی از کمد بدون درب طراحی می شود و داخل آن میز تحریر، آرایش یا کار قرار می گیرد.
به این صورت طراحی هر دو آیتم (میز و کمد) یکسان بوده و نمای شیک و مدرنی به فضای اتاق می بخشد. علاوه بر این می توان برای قسمت بالای میز کمد هایی هم سطح با کمد دیواری در نظر گرفت تا وسایلی همچون کتاب ها، وسایل دکوری یا لوازم تحریر در آن قرار گیرند.
این راهکار ایده ای مناسب برای کمد دیواری اتاق های کوچک است که امکان استفاده چند منظوره از یک فضا را فراهم می کند.

طبقه بندی هوشمندانه برای فضای داخلی

طبقه بندی هوشمندانه برای فضای داخلی کمد براساس نیاز ساکنین خانه، باعث می‌ شود وسایل داخل کمد به ‌راحتی در دسترس باشند، از فضاهای مرده استفاده شود و اتاق مرتب ‌تر به نظر برسد.
گاهی اوقات اشتباهات کوچک در طراحی این فضا باعث می شود ارتفاع بین طبقات زیاد و بلااستفاده بوده و نتوان استفاده بهینه از آن را داشت.
لباس های اصلی و روزمره باید در بخش میانی کمد که ارتفاع استانداردی داشته و قابل دسترس تر است، قرار گیرند. همچنین باید یک قسمت با ارتفاع بیشتر برای لباس های بلندتر مثل پالتو و لباس مجلسی زنانه در نظر گرفت. نصب قلاب های مخصوص در قسمت داخلی درب کمد، به شما امکان آویز حوله یا لباس های روزمره را می دهد.
برای وسایل شخصی و کوچک تر مثل اکسسوری، کمربند و … بهتر است بالاترین کشوها با ارتفاع کمتر طراحی شوند تا فضای کمتری اشغال شود و دسترسی به آن ها آسان تر باشد.
برای کفش‌ ها بهتر است محفظه‌ های شیب ‌دار تعبیه شود تا مرتب‌تر باشند؛ همچنین برای کیف های دستی و کوله پشتی ها، می توان طبقه های جداگانه یا قلاب های مخصوص قرار داد.

کمد دیواری آیینه دار برای اتاق کوچک

یکی از راه های ساده برای استفاده بهینه تر از فضا، نصب آیینه روی درب کمد دیواری برای اتاق کوچک است که با این کار دیگر نیازی به آیینه قدی جداگانه در قسمت دیگری از اتاق نیست و محیط را بزرگتر و دلبازتر نشان می دهد.