خط ثابت شعبه تهران در حال تعمیر می باشد لطفا با تلفن 09193665391 در تماس باشید.

محصولات

انواع کفپوش

کفپوش یکی از مهم ترین و تاثیرگذارترین اِلمان های دکوراسیون داخلی است که با توجه به جنس آن، در انواع مختلف تولید و ارائه می شود. به طور کلی، به پوششی که برای کف محیط مورد استفاده قرار می گیرد، کفپوش گفته می شود. در ادامه مقاله انواع کفپوش را از نظر جنس، کاربرد، نحوه نصب و قیمت مورد بررسی قرار می دهیم.

 

انواع کفپوش

انواع کفپوش:

• سرامیک

• پارکت لمینت

• پی وی سی (تایلی و رولی)

• پارکت چوبی

• موکت

• سنگ

• ترمووود

• اپوکسی

• چمن مصنوعی

• میکروسمنت

• فومی ورزشی

در حال حاضر سرامیک، پارکت لمینت و کفپوش پی وی سی از پرکاربردترین کفپوش های مناسب برای دکوراسیون داخلی هستند که در ادامه به توضیح جزئیات هر کفپوش می پردازیم.

کفپوش سرامیک

سرامیک به دلیل تنوع بالا، جزو پرطرفدارترین متریال هایی است که برای پوشش کف به کار می رود و با طرح های مختلفی مثل چوب، سمنت و سنگ و همچنین ابعاد 60*60، 120*60 و 240*120 در بازار موجود است. کفپوش سرامیک از مواد معدنی ساخته شده و ساختار سخت و محکمی دارد به همین دلیل طول عمر آن نسبت به سایر انواع کفپوش بیشتر است.

 

کفپوش سرامیکی

ویژگی های سرامیک

• کاملا قابل شستشو

• نظافت آسان

• طول عمر و دوام بالا

• تنوع بالا در طرح و رنگ

• دارای بازه قیمتی گسترده

• نسوز بودن

 

نحوه نصب سرامیک

نصب سرامیک به دو صورت چسبی و ملاتی انجام می شود و نحوه نصب آن از کفپوش لمینت سخت تر می باشد. برای نصب سرامیک در هر 100 متر مربع، 3 الی 4 روز زمان نیاز است.

 

محیط های مناسب برای کفپوش سرامیک

همانطور که گفته شد این متریال از طول عمر و دوام بالاتری نسبت به بقیه انواع کفپوش برخوردار می باشد و در دکوراسیون محیط های مختلف مثل منزل مسکونی (کف اتاق ها، نشیمن، حمام و سرویس بهداشتی)، دفتر کار، مراکز تجاری و … کاربرد دارد.

 

کفپوش پارکت لمینت

پارکت لمینت به دلیل نصب آسان و تنوع بالا در طرح و رنگ، از پرطرفدارترین انواع کفپوش به شمار می آید. قسمت اصلی کفپوش لمینت از مشتقات چوب ساخته شده است؛ از این رو مقاومت آن در برابر آب و رطوبت در حد متوسط می باشد و در محیط های مرطوب (مانند آشپزخانه) نمی توان از آن استفاده کرد.

کفپوش پارکت لمینت با درجه های مقاومت سایشی مختلفی (از AC1 تا AC5) تولید می شود که هر کدام از این درجه ها برای محیط های مختلفی کاربرد دارند.

اگر پارکت لمینت شما از برند معتبر با مواد اولیه درجه یک تهیه شده باشد، در محیط مسکونی بین 10 الی 25 سال و در محیط تجاری بین 5 الی 15 سال عمر می کند اما عوامل مختلفی مانند درجه مقاومت سایشی، نحوه نگهداری، نصب اصولی و … در دوام و طول عمر پارکت لمینت تاثیرگذارند.

 

کفپوش پارکت

ویژگی های پارکت لمینت

نصب آسان و بدون نیاز به چسب و زیرسازی

تنوع بالا در طرح و رنگ

مقاوم در برابر ضربه، خط و خش

سرعت نصب بالا

قابلیت باز شدن و استفاده مجدد در محیط دیگر

ایجاد حس گرمی و طبیعی در محیط

طول عمر بالاتر نسبت به کفپوش پی وی سی

عایق سرما و گرما

 

نحوه نصب پارکت لمینت

پارکت لمینت به وسیله کلیک هایی که در دور تا دور آن قرار گرفته نصب می شود و برای نصب آن به چسب و زیر سازی نیازی نیست؛ از این رو در صورت نیاز می توان تایل های پارکت را جمع و سپس در محیط دیگری استفاده کرد. توجه داشته باشید که قبل از نصب باید زیر تایل های کفپوش لمینت فوم سایلنت پهن شود.

 

محیط های مناسب برای پارکت لمینت

پارکت های لمینت AC3 برای محیط های کم تردد مثل منازل مسکونی مناسب هستند اما اگر کفپوش لمینت شما با درجه مقاومت AC4 باشد، می توان از آن برای پوشش کف محیط های مسکونی، تجاری و دفاتر کار پرتردد استفاده کرد.

پارکت های دارای مقاومت سایشی AC5 نیز برای محیط های تجاری پرتردد مانند سالن سینما، مراکز خرید و … مورد استفاده قرار می گیرند.

همچنین در بازسازی پروژه های مسکونی، به دلیل کاهش بار مرده ساختمان بهتر است به جای سرامیک از پارکت لمینت استفاده کرد.

به دنبال خرید پارکت هستید؟

دکورشرق برندهای برتر و آزمایش شده را ارائه می دهد.

کفپوش پی وی سی

کفپوش پی وی سی از مواد پلاستیکی فشرده ساخته شده و دارای ضخامت تقریبی 2 میلی متری می باشد. این نوع کفپوش نسبت به سرامیک و پارکت لمینت از قیمت مناسب تری برخوردار است اما کیفیت، دوام و زیبایی آن به همین نسبت پایین تر می باشد.

کفپوش pvc در دو مدل تایلی و رولی تولید می شود و اکثر مدل های موجود در بازار از نوع تایلی هستند که از کیفیت بالاتری نسبت به مدل رولی برخوردارند.

 

کفپوش پی وی سی

ویژگی های کفپوش پی وی سی

ضد آب و قابل شستشو

قیمت اقتصادی تر

وزن کم

قابل استفاده در محیط های مرطوب مانند آشپزخانه

 

کفپوش پی وی سی رولی

کفپوش پی وی سی رولی از pvc خالص تولید شده و ارزان ترین نوع کفپوش پی وی سی است (کیفیت آن از مدل کفپوش تایلی پایین تر می باشد).

این مدل کفپوش عموما با عرض رول 2 متر در بازار موجود است و به راحتی با چسب مخصوص کفپوش نصب می شود اما قبل از نصب باید زیرسازی انجام شود. توجه داشته باشید که طول عمر کفپوش pvc رولی حدودا 1 الی 3 سال می باشد.

برخی از کفپوش های پی وی سی رولی موجود در بازار از نوع پشت نمددار هستند که قیمتشان کمی بالاتر بوده اما از طول عمر بیشتری برخوردارند. این کفپوش ها نرم تر هستند و معمولا برای کفپوش اتاق کودک مورد استفاده قرار می گیرند.

 

کفپوش پی وی سی تایلی

کفپوش pvc تایلی نسبت به نوع رولی از کیفیت بالاتری برخوردار است و اکثر مدل های موجود در بازار با ابعاد 90 در 15 سانتی متر هستند. طول عمر این کفپوش ها بین 5 الی 12 سال می باشد.

برای نصب این مدل کفپوش ابتدا برای مسطح نمودن کف باید زیرسازی انجام شود و سپس تایل های کفپوش پی وی سی به وسیله چسب مخصوص بر روی کف نصب می شوند.

 

محیط های مناسب برای کفپوش پی وی سی

کفپوش پی وی سی یک گزینه اقتصادی برای محیط های مسکونی و اداری کم تردد می باشد اما برای محیط های اداری و تجاری پرتردد دارای طول عمر بالایی نیست و برای پوشش کف این محیط ها می توان از پارکت لمینت یا سرامیک استفاده کرد.

به دنبال خرید کفپوش هستید؟

دکورشرق برندهای برتر و آزمایش شده را ارائه می دهد.

کفپوش پارکت چوبی

کفپوش پارکت چوبی از چوب طبیعی درخت تهیه می شود و به دلیل قیمت بالا و همچنین مراقبت و نگهداری سخت جزو متریال های پرکاربرد به شمار نمی آید و معمولا در محیط های مسکونی خاص و لوکس مورد استفاده قرار می گیرد.

این کفپوش ها به دلیل اینکه به طور مستقیم از چوب درخت تهیه شده اند، مقاومت متوسطی در برابر آب و رطوبت دارند و نباید از آنها در محیط های مرطوب استفاده کرد. مقاومت پارکت چوبی در برابر ضربه و خط و خش بالا بوده اما پس از گذشت چند سال به ساب پولیش و لاک مجدد نیاز دارد.

 

کفپوش چوبی

ویژگی های پارکت چوبی

ایجاد حس گرمی و طبیعی در محیط

خلق فضایی لوکس و منحصر به فرد

طول عمر و دوام بالا

مقاوم در برابر ضربه، خط و خش

 

نحوه نصب کفپوش پارکت چوبی

برای نصب پارکت چوبی از چسب مخصوص آن استفاده می شود و سپس برای صاف و صیقلی شدن سطح پارکت، روی آن ساب پولیش و لاک زده می شود. این کفپوش مراحل نصب دشوارتری نسبت به پارکت لمینت دارد.

 

محیط های مناسب برای کفپوش پارکت چوبی

پارکت چوب طبیعی برای محیط های مختلف اداری، تجاری و مسکونی مناسب است اما همانطور که گفته شد به دلیل قیمت بالا، معمولا در محیط های مسکونی لوکس مورد استفاده قرار می گیرد.

 

کفپوش موکت

موکت یکی دیگر از انواع کفپوش است که از الیاف پشمی تولید شده و در مقایسه با پارکت لمینت، کفپوش pvc و سرامیک، چندان در ساختمان های امروزی به کار نمی رود. کفپوش موکت به دلیل ویژگی نرم و ضربه گیر بودن و همچنین جلوگیری از ایجاد سر و صدا، معمولا در محیط های اداری و اتاق کودک کاربرد دارد.

برخی از موکت های موجود در بازار، از نوع موکت اداری هستند که از قیمت و کیفیت بالاتری برخوردار بوده و در محیط های اداری، برای جلوگیری از ایجاد سر و صدا و حفظ آرامش محیط، مورد استفاده قرار می گیرند.

 

کفپوش موکت

ویژگی های کفپوش موکت

جلوگیری از ایجاد سر و صدا

نرم و ضربه گیر

نصب آسان

عایق صدا و حرارت

 

نحوه نصب کفپوش موکت

کفپوش موکت به صورت رولی در بازار موجود می باشد و برای نصب آن به زیرسازی یا تجهیزات جانبی خاصی نیاز نیست. پس از خرید می توانید رول موکت را باز کرده و در محیط مورد نظر آنرا پهن کنید. در صورت نیاز برای فیکس کردن موکت و جلوگیری از جا به جا شدن آن می توان از چسب مخصوص استفاده کرد.

 

محیط های مناسب برای موکت

از کفپوش موکت می توان در اتاق خواب، اتاق کودک، مهدکودک، مساجد، قسمتی از پذیرایی، دفاتر اداری یا برخی از قسمت های هتل (مانند راهرو) استفاده کرد.

 

کفپوش سنگ

کفپوش سنگ یکی دیگر از انواع کفپوش در دکوراسیون داخلی است که ظاهری لوکس به فضا می بخشد اما به دلیل وزن سنگین (افزایش بار مرده ساختمان)، قیمت بالا و نصب دشوار در بازسازی ها کمتر مورد استفاده قرار می گیرد اما در ساخت ساختمان های نوساز طرفداران زیادی دارد.

معمولا از سنگ های طبیعی مانند مرمر، مرمریت و تراورتن به عنوان کفپوش سنگی استفاده می شود که این کفپوش ها با ابعاد مختلف در بازار موجود هستند.

 

کفپوش سنگ

ویژگی های کفپوش سنگ

دوام و طول عمر بالا

نگهداری آسان

قابلیت شستشو

ثبات رنگ

مقاومت بسیار بالا در برابر خط و خش

 

نحوه نصب کفپوش سنگ:

نحوه نصب کفپوش سنگی شبیه به سرامیک است و به صورت ملاتی انجام می شود. ابتدا کف زمین با سیمان زیرسازی شده و سپس تایل های سنگ با سیمان روی سطح کف نصب می شوند. در نهایت با دوغاب درز بین تایل های سنگی پر می شود.

 

محیط های مناسب برای کفپوش سنگ:

از کفپوش سنگی در منازل مسکونی (کف حمام، سرویس بهداشتی، اتاق و نشیمن)، دفاتر اداری و همچنین مراکز تجاری استفاده می شود.

 

کفپوش ترمووود

کفپوش ترمووود یکی از جدیدترین انواع کفپوش است که از چوب گونه کاج یا زبان گنجشک تولید می شود. چوب ترمو طی فرایندی پیشرفته حرارت می بیند و نسبت به سایر انواع چوب ماندگاری و استحکام بیشتری دارد.

این کفپوش کاملا ضد آب بوده و معمولا برای پوشش کف محیط های فضای باز مانند روف گاردن، تراس یا سونا استفاده می شود و به دلیل اینکه از چوب ترمو ساخته شده، حس طبیعی و گرمی به محیط اضافه می کند.

ترمووود در برابر نور خورشید و حشرات کاملا مقاوم است و برای تمدید رویه چوب آن، می توان هر چند سال یکبار از رنگ استفاده کرد.

ترمووودهای تایلی کف با ابعاد 30 در 30 سانتی متر تولید می شوند که لایه رویی آنها از چوب ترمو و لایه زیرین از پلاستیک است. کفپوش ترمووود برای نصب به زیرسازی و پیچ نیازی ندارد و نصب آن توسط کلیک های دور تا دور تایل ها انجام می شود.

همانطور که گفته شد لایه زیرین ترمووود تایلی از پلاستیک فشرده ساخته شده و به همین دلیل آب به راحتی از زیر آن رد می شود؛ از این رو برای تراس و روف گاردن که امکان آبریزی و بارش باران وجود دارد، کاملا مناسب است.

 

کفپوش ترمووود

ویژگی های ترمووود

کاملا ضد آب و قابل شستشو

مقاوم در برابر نور خورشید

مقاوم در برابر حشرات، انواع قارچ و کپک

ایجاد حس طبیعی چوب در محیط

طول عمر و دوام بالا

 

محیط های مناسب برای کفپوش ترمووود

کفپوش ترمووود در محیط مسکونی کاربرد چندان زیادی ندارد و به دلیل قابلیت شستشو و ضد آب بودن، معمولا در فضای روف گاردن، تراس، استخر، سونا و … مورد استفاده قرار می گیرد. اگر قصد اجرای این کفپوش را در محیط های فضای باز مانند تراس یا روف گاردن دارید، پیشنهاد می کنیم برای ایجاد حس طبیعی در کنار ترمووود از چمن مصنوعی نیز استفاده کنید.

 

کفپوش اپوکسی

کفپوش اپوکسی جزو جدیدترین کفپوش ها است و از ترکیب رزین و مواد خاص دیگری ساخته می شود. این کفپوش به دلیل اینکه در چندین سال اخیر وارد بازار شده تنوع و تامین کنندگان بسیاری کمی دارد. شکل اولیه کفپوش اپوکسی قبل از نصب کاملا مایع بوده و ظاهر آن بعد از نصب و اجرا کاملا سخت و محکم، یکپارچه و بدون درز می باشد.

در برخی از موارد، زیر کفپوش اپوکسی یک لایه چاپ شده سه بعدی قرار می گیرد و به این دلیل آنرا به نام کفپوش سه بعدی اپوکسی معرفی می کنند.

اپوکسی نسبت به دیگر انواع کفپوش (لمینت، سرامیک، pvc و …) طرفدار چندان زیادی ندارد و از قیمت بالاتری برخوردار است.

 

کفپوش اپوکسی

ویژگی های کفپوش اپوکسی

ظاهر یکپارچه و بدون درز

جلوگیری از ایجاد سر و صدا

تمیزکاری و نظافت آسان

قابل شستشو و ضد آب

استحکام و طول عمر بالا

 

محیط های مناسب برای کفپوش اپوکسی

کفپوش اپوکسی در برخی از محیط های خاص مانند پارکینگ، محیط اداری، سالن ورزشی و … استفاده می شود و همچنین به دلیل قابلیت ضد آب بودن، در محیط های مسکونی (کف حمام و سرویس بهداشتی) می تواند گزینه مناسبی به شمار آید.

 

نحوه نصب کفپوش اپوکسی

همانطور که گفته شد، شکل اولیه کفپوش اپوکسی به صورت مایع است؛ از این رو لایه اول کفپوش را با استفاده از غلتک و لوازم مخصوص اجرا می کنند و سپس بعد از 12 الی 24 ساعت باید طبق همان مراحل، لایه دوم برای استحکام و تکمیل کفپوش اجرا شود. (برای برخی از کفپوش های اپوکسی در صورت نیاز لایه سوم نیز اجرا و نصب می شود)

 

کفپوش چمن مصنوعی

چمن مصنوعی همانند ترمووود از جمله کفپوش هایی است که برای دکوراسیون فضای مسکونی مورد استفاده قرار نمی گیرد اما در محیط هایی مانند تراس، روف گاردن یا قسمتی از محیط ورزشی، به عنوان کفپوش کاربرد دارد.

کفپوش چمن مصنوعی کاملا ضد آب بوده اما نحوه نظافت آن چندان راحت نیست.

چمن مصنوعی در چند رنگ مختلف مانند چمن بهاری، پاییزی و … و همچنین در ارتفاع های متنوع 5/0، 1 و 2 سانتی متر در بازار ارائه می شود. نوعی دیگر از کفپوش چمن مصنوعی دارای ارتفاع بسیار کوتاهی است که به آن چمن مصنوعی موکتی گفته می شود.

چمن مصنوعی در دو مدل رولی و تایلی تولید می شود. مدل رولی این کفپوش را می توان با طول دلخواه تهیه کرد که نصب آن توسط چسب مخصوص انجام می شود اما مدل تایلی با ابعاد مشخص در بازار موجود است و با کلیک های دور تا دور تایل ها به راحتی نصب می شوند. لایه زیرین کفپوش چمن مصنوعی تایلی از پلاستیک بوده و آب به راحتی از زیر آن رد می شود.

 

کفپوش چمن مصنوعی

ویژگی های چمن مصنوعی

کاملا ضد آب و قابل شستشو

نصب آسان

ایجاد حس طبیعی در محیط

 

محیط های مناسب برای چمن مصنوعی

کفپوش چمن مصنوعی معمولا در فضای باز مانند تراس، روف گاردن، ویلا، باغ تالار، فضای ورزشی و … کاربرد دارد و اگر در کنار آن از ترمووود استفاده شود، زیبایی طبیعی خاصی به محیط می بخشد.

 

کفپوش میکروسمنت

میکروسمنت یکی از متریال های مدرن و جدیدی است که علاوه بر کفپوش، به عنوان دیوار پوش نیز مورد استفاده قرار می گیرد. کفپوش میکروسمنت از ترکیب مواد معدنی با رزین و سیمان ساخته می شود که دارای رنگ و تکسچرهای مختلف می باشد.

این کفپوش نسبت به سایر متریال ها از قیمت بالاتری برخوردار بوده و به دلیل اینکه برای پوشش کف طول عمر چندان بالایی ندارد، عموما به عنوان دیوارپوش در دکوراسیون مدرن به کار می رود.

 

کفپوش میکرو سمنت

ویژگی های میکروسمنت

ضد آب و قابل شستشو

سطح یکپارچه و بدون درز پس از نصب

مناسب دکوراسیون های مدرن

 

نحوه نصب کفپوش میکروسمنت

این کفپوش همانند اپوکسی قبل از نصب به شکل مایع بوده و پس از اجرا ظاهری سخت، یکپارچه و بدون درز دارد. 90 درصد زیبایی کفپوش میکروسمنت به کیفیت نصب آن بستگی دارد؛ از این رو باید نصب آنرا به نصاب حرفه ای و با تجربه سپرد. در نظر داشته باشید که نصب این کفپوش نسبتا قیمت بالایی دارد.

 

محیط های مناسب برای کفپوش میکروسمنت

همانطور که گفته شد، کفپوش میکروسمنت به دلیل اینکه طول عمر چندان بالایی ندارد معمولا در محیط های مسکونی با دکوراسیون مدرن یا محیط های تجاری مورد استفاده قرار می گیرد اما دیوارپوش میکروسمنت با ظاهری مدرن طرفداران بیشتری دارد.

 

کفپوش فومی ورزشی

کفپوش فومی ورزشی از مواد پلاستیکی ساخته شده و عموما در فضاهای ورزشی کاربرد دارد. این کفپوش ها در دو مدل تاتامی و لاستیکی در بازار موجود می باشند. کفپوش مدل تاتامی از قیمت و کیفیت بالاتری نسبت به مدل لاستیکی برخوردار است و بافت نرم تری دارد. علاوه بر این، کفپوش ورزشی تاتامی قابلیت شستشو دارد اما کاملا ضد آب نیست؛ از این رو برای فضای باز پیشنهاد نمی شود.

 

کفپوش فومی ورزشی

ویژگی های کفپوش ورزشی فومی

قابل شستشو

مناسب برای محیط های ورزشی

نرم و ضربه گیر

 

نحوه نصب کفپوش فومی ورزشی

برخی از کفپوش های فومی ورزشی با استفاده از چسب روی کف محیط مورد نظر نصب می شوند اما برخی دیگر به کمک کلیک هایی که در دور تا دور آنها قرار دارد، قابل نصب و اجرا هستند.

 

محیط های مناسب برای کفپوش فومی ورزشی

ساختار این کفپوش ها برای محیط های ورزشی طراحی شده و مدل لاستیکی به عنوان کفپوش سالن بدنسازی مورد استفاده قرار می گیرد که امکان افتادن وزنه روی آن وجود دارد. از این کفپوش در فضاهای باز (مانند پارک و فضای بازی کودکان) نیز استفاده می شود اما کفپوش ورزشی مدل تاتامی بافت نرم تری داشته و برای سالن های ایروبیک، کراس فیت و … مناسب است.

 

جمع بندی

کفپوش از مهم ترین المان های دکوارسیون داخلی که هنگام خرید باید به کاربرد، ویژگی ها، نحوه نصب و قیمت آن توجه کرد. انواع کفپوش با ساختارها و ابعاد مختلفی در بازار تولید و ارائه می شوند که از پرکاربردترین آنها می توان به سرامیک، پارکت لمینت و کفپوش پی وی سی اشاره کرد. برخی دیگر از انواع کفپوش برای محیط های خاص (فضای باز) طراحی شده اند و در فضای مسکونی مورد استفاده قرار نمی گیرند؛ مانند کفپوش ترمووود، چمن مصنوعی و کفپوش فومی ورزشی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *